Caravans en campers
Naast het professioneel reinigen van boten en plezierjachten kunt u bij ons ook terecht voor het schoonmaken en poetsen van uw (sta)caravan of camper.

 

Caravan reinigen en poetsen

De invloeden van zure regen en de zon laten duidelijke sporen achter op Uw stacaravan.

Het regelmatig reinigen van uw stacaravan met de juiste middelen is daarom een noodzaak deze te beschermen tegen al deze invloeden .

Wanneer een stacaravan een hele tijd in weer en wind in de buitenlucht heeft gestaan is een wasbeurt hard nodig. Door de caravan te voorzien van een nieuwe waslaag zorgt Poets-Service Schoonwater ervoor dat de laklaag zijn beschermende functie niet verliest.

Voor

  Na

   

 

 
Caravan schoonmaken

 Met een gewone wasbeurt krijgt U de hardnekkige laag vuil die op Uw caravan is ontstaan niet zomaar weggepoetst. Hardnekkige vervuilingen zoals teer, zwarte strepen en hars vragen om een speciale behandeling met speciale middelen.

Wij zorgen dat Uw caravan er weer als nieuw uitziet! Na het handmatig reinigen (of evt. met de hogedrukspuit) van uw exterieur  wordt de toplaag van uw caravan voorzien van een hoogglanzend laag waardoor schadelijke invloeden van buitenaf niet meer doordringbaar zijn.


Naast het eenmalig wassen en reinigen van uw caravan kunnen wij uw stacaravan ook periodiek wassen.


Klik hier voor meer informatie over periodiek wassen wassen van uw stacaravan.